Voordelen uitzendbureau

Een nieuwe baan komt meestal niet zomaar op je pad. De zoektocht naar een vacature kan veel tijd in beslag nemen. Daarnaast moet je de goede plek vinden waar vacatures worden geplaatst. Heb je eenmaal een leuke gevonden, dan kan het ook nog lastig voor je zijn om te solliciteren. Gelukkig biedt een uitzendbureau dan voor jou uitkomst!

Wat is een uitzendbureau?

Een uitzendbureau is eigenlijk één grote verzameling van cv's en vacatures. Het  bureau gaat op zoek naar een geschikte kandidaat voor een vacature. Deze vacature wordt geplaatst door een bedrijf. Als werkzoekende kun je je vaak gratis inschrijven bij een bureau*. Hier krijg je een eigen profiel met daarin je cv en een omschrijving van wat je zoekt. Als er een vacature wordt geplaatst, gaat het uitzendbureau aan de slag om de ideale kandidaat te vinden. Kom jij in aanmerking voor een vacature? Dan mag je gaan solliciteren. Het uitzoekwerk naar een vacature wordt dus al voor je gedaan.

Een uitzendbureau kan daarnaast ondersteuning bieden voor als je gaat solliciteren. 

Vind hier een overzicht van uitzendbureaus in Leeuwarden

*lees wel even goed de voorwaarden door op de website van het uitzendbureau. Niet ieder uitzendbureau werkt namelijk op dezelfde manier.