Werkgevers

Ben jij als werkgever op zoek naar een nieuwe werknemer? Plaats dan een vacature bij één van de uitzendbureaus in Leeuwarden en krijg toegang tot cv's van kandidaten die aan het gevraagde profiel voldoen.

Voordelen

Bespaar tijd: Voor een groot gedeelte wordt de procedure van werving en selectie uitgevoerd door het uitzendbureau. Dit houdt in dat je als werkgever niet door de vele cv's hoeft te spitten die bij jou binnen komen. Alleen de beste kandidaten worden namelijk voor je aangeboden.
Minder risico: Als werkgever loop je minder risico op een aantal vlakken. Vanwege de flexibele contracten kan er makkelijk ingespeeld worden op het contract van de werknemer. 
Effectieve uren:
Doordat de uitzendkracht in dienst is van het uitzendbureau, betaal je als werkgever alleen de effectief gewerkte uren. Alle overige kosten zijn voor het uitzendbureau.
Flexibel: Uitzendkrachten zijn vaak per direct beschikbaar voor kortere of langere periodes. Kun je al voorzien dat je voor een bepaalde periode extra krachten nodig hebt, dan biedt een uitzendbureau uitkomst.

Vind een uitzendbureau in Leeuwarden en plaats vandaag nog een vacature. De rest wordt voor je gedaan!